FICHET CARENA klasse I - II - III

Gecertificeerde inbraakbestendigheid

 • A2P (CNPP)/ECB.S
 • EN 1143-1 - klasse, I E, II E, III E

Carena is toonaagevend met haar ergonomische design. Elke kluis uit het programma is eenvoudig te gebruiken en heeft een veelvoud aan beveiligingsfuncties voor inbraakbeveiliging van uw waardevolle zaken.

PRODUCTOVERZICHT

Carena is leverbaar in zes afmetingen, van 40 tot 370 liters. De kluis - die ontworpen is op basis van uw veranderende professionele eisen - is extreem veilig, functionneel en attractief.

KENMERKEN

 • Ergonomisch vormgegeven grepen voor eenvoudig openen
 • Een enkele grendel die van boven naar beneden door de kluis loopt voor een versterkte vergendeling
 • Fichet-Bauche gepatenteerde Gradium composiet voor een geoptimaliseerde gewicht-volumeverhouding.
 • Een verankeringsbout voor bevestiging in de vloed of tegen de wand
 • Geïntegreerde elektronica voor koppeling naar elk alarmsysteem
 • Een klep voor het beschermen van het slot en de deurgreep van de kluis als deze niet gebruikt worden.
 • Deur die tot 90∞ opent voor volledige toegang tot de kluisinhoud.

INBRAAKBEVEILING

Carena is gecertificeerd door het toonaangevende Europese normalisatie-instituut ECB.S (European Certification Board.Security Systems) in overeenstemming met EN 1143-1 voor klassen I E, II E en III E. Carena is eveneens gecertificeerd door CNPP (National Centre for Prevention and Protection) met het A2P label.

SLOTEN

Om te kunnen voldoen aan verschillende beveiligingseisen, zijn Carena kluizen ontworpen voor de montage van een waaier aan slotsystemen. Dankzij de gepantenteerde mechanisme en elektronische sloten van Fichet-Bauche, die allemaal A2P/ EN 1300 zijn gecertificeerd, krijgen uw waardevolle zaken de nodige bescherming.

 • De MxB - niveau B/E - is een mechanisch slot met een hoog beveilingsniveau. Door zijn innovatieve vorm en ontwerp, waardoor meer dan 10 miljoen verschillende combinaties mogelijk zijn, wordt namaak extreem moeilijk.
 • De MC4 - niveau A/E - is een mechanisch combinatieslot, dat met haar van 1 tot 12 gemarkeerde draaiknoppen in staat is 28.000 verschillende codes te generen.
 • Het elektronisch Nectra slot - niveau B/E - genereerd meer dan 110 miljoen verschillende code combinaties en biedt verschillende functionaliteitsniveaus. De standaardversie heeft 1 mastercode en 7 gebruikerscodes, blokkering bij verkeerde code, tijdsvertraging en alarm bij gedwongen opening. Dit kan worden uitgebreid met een volgfunctie (die tot 500 handelingen opslaat) 
 • Het mechanisch Moneo combinatieslot - niveau C/E - laat een paar miljoen codes toe. Zijn "scramble-upon-opening"-functie zorgt ervor dat de draaiknoppen na gebruik automatisch worden teruggedraaid naar O
 • Het elektronisch Ev'Hora slot - niveau B/E _ is ontworpen voor gebruik als onderdeel van uw beveilingsnetwerk. Ev'Hora sloten zijn in staat gegevens uit te wisselen en te delen met elkaar en met uw systeem, waardoor u in staat bent snel uw beveiliginsprocedures aan te passen.

ENKELE SLOTEN

 • MxB
 • Nectra
 • MxB + MxB
 • Moneo,
 • Ev'Hora 

SLOTCOMBINATIES

 • MxB + MC4
 • MxB + Moneo
 • MxB + Nectra
 • MxB + Ev'Hora 

INTERIEURUITRUSTINGEN

Met een breed scala interieurdelen, kan de Carena worden aangepast aan uw dagelijkse behoeften. De interieurdelen helpen bij het opruimen van uw waardevolle zaken in de kluis.

Interieuruitrustingen (van linksboven gezien) : uitneembaar legbord, verwijderbare schuiflade voor losse artikelen, aflsuitbaar compartiment, uitrekframe voor handmappen en een schapeenheid voor 50 mappen?

INBRAAKTESTPROCEDURE

Voor he verkrijgen van de EN 1143-1 classificatie, is Carena onderworpen aan een serie intensieve inbraaktesten met verschillende gereedschappen.

VERICATIETEST

Na de test fase worden de producten geanalyseerd door het testlaboratorium, zodat kan worden gecontroleerd dat zij overeenkomen met de voor de test geleverde technische tekeningen.

FICHET-BAUCHE garantie

Fichet-Bauche producten zijn ontworpen en geproduceerd conform aan de ISO 9001 norm voor kwaliteitssystemen, ISO 18001 voor veiligsheid op het werk en veiligheidsmanagementsystemen en ISO 14000 voor milieumanagementsystemen. Alle kluiscomponenten van de Carena zijn getest in het Fichet-Bauche laboratorium in overeenstemming met de huidige Europese normen.

Ziet u het liever een tikkeltje moderner

Bent u het ook beu dat kluizen enkel worden gezien als noodzakelijk werkobject? 
Hebt u een modern interieur en ziet u het niet zitten om er een zwarte of grijze kluis in te plaatsen? 
Wat dacht u dan van een gelakte kluis in witte hoogglans? Eventueel met een mooie bloem erop? Een streepjescode? Wij zijn er dan ook zeker van dat dit iets voor jou is. 

De luxe kluizen zijn binnenin afgewerkt met glazen tabletten, 2 automatisch activerende ledlampjes en een speciaal luxedoosje voor juwelen.  

Klik hier voor meer informatie

Het netwerk van Point Fort Fichet specialisten

De doeltreffendheid van een gepantserde deur hangt ook af van de kwaliteit van de installatie ervan. Uw Point Fort Fichet is actief lid van een Europees netwerk van meer dan 400 geselecteerde specialisten. Onze specialisten zijn opgeleid in de meest geavanceerde beveiligingstechnieken en staan klaar om samen met u, in alle vertrouwen, een aangepaste oplossing uit te werken die het best past bij uw noden en budget. Bovenop de performantie van de producten, kunt u op deze manier zeker zijn van een onberispelijke kwaliteit op het vlak van dienstverlening. Dankzij dit niveau van gestelde eisen, stiptheid en doeltreffendheid is Fichet Bauche erkend door heel wat organismen en door de verzekeringsmaatschappijen.

Levering door specialisten

Het leveren van kluizen is niet altijd even simpel. Daarom werken we met mensen die de verantwoordelijkheid hebben om de dingen serieus aan te pakken. Mag jouw kluis gewoon op het gelijkvloers komen, maar zijn er een paar moeilijke bochten te nemen? Moet de kluis ergens verstopt in de kelder of in de slaapkamer. Wij helpen jouw hierbij. We maken eveneens sokkels op maat om de kluis op een aangename werkhoogte te plaatsen

BIJSTAND 24u/24 en 7d/7

In geval van verlies of diefstal van uw sleutel of code kan U 24 u op 24 en dit 7 dagen op 7 , zowel’s nachts als overdag terecht op 02/771.43.29